Νέα Προϊόντα!

ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ Σπανάκι (πράσινη),
ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ Ντομάτα (πορτοκαλί)
και
ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ Παντζάρι (μπορντό)
Σε ενιαία συσκευασία 12 τεμαχίων (4 πίττες από κάθε γεύση).
Roditiki-ladopitta-spanaki-ntomata-pantzari_12tmx-NEO_xwris-titlo-FINAL

3 νέες ξεχωριστές γεύσεις  με την κάθε μια να προσδίδει την δικιά της νότα ακόμη και στις πιο ευφάνταστες δημιουργίες επαγγελματιών σεφ αλλά και κάθε επίδοξου οικιακού μάγειρα ή μαγείρισσας.

ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΚΙΑ
Φυσική Παραδοσιακή Γεύση
Σε έξυπνη συσκευασία Doy Pack 150gr,
που κλείνει εύκολα για να μένουν πάντα φρέσκα.
tragana-trigona_Doy-Pack-NEO-xwris-titlo-FINAL

Τα «ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΚΙΑ» είναι τσιπς Παραδοσιακής Ροδίτικης Λαδόπιττας και γι’ αυτό έχουν την ίδια εξαιρετική γεύση! Χρησιμοποιούνται σαν κρουτόν σε σαλάτες και σούπες, στο γιαούρτι, για τραγανές βουτιές σε ντιπς, αλλά και ως βάση σε διάφορα γλυκά. Φυσικά απολαμβάνονται και σκέτα σαν ένα υγιεινό σνακ, κάθε στιγμή, στο σπίτι, στο γραφείο, στο ταξίδι.

 

ΝΕΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΚΙΑ
ΣΠΑΝΑΚΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ
Νόστιμο & Υγιεινό snack στο λεπτό!
Σε έξυπνη συσκευασία Doy Pack 150gr,

που κλείνει εύκολα για να μένουν πάντα φρέσκα.
tragana-trigona-xrwmatista_Doy-Pack-NEO-xwris-titlo-FINAL

Αν τα Τραγανά Λαδοπιττάκια με Φυσική Παραδοσιακή Γεύση τα αγαπήσατε, τα «ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΚΙΑ» με γεύσεις Σπανάκι, Ντομάτα, Παντζάρι θα τα λατρέψετε! Οι γεύσεις και τα χρώματά τους προέρχονται από φυσικά συστατικά και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα και τεχνητές χρωστικές στην παρασκευή τους.

 

Τα νέα μας

Δεν είναι όλες οι λεπτές πίτες που φτιάχνονται στη Ρόδο, «Λαδόπιττες»-Διευκρινιστική ανακοίνωση της Βιοτεχνίας “Ατσαλάκης Δημήτριος & Σία Ο.Ε”
Δεν είναι όλες οι λεπτές πίτες που φτιάχνονται στη Ρόδο, «Λαδόπιττες»-Διευκρινιστική ανακοίνωση της Βιοτεχνίας “Ατσαλάκης Δημήτριος & Σία Ο.Ε”

Δημοσίευση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" για την κατοχυρωμένη ονομασία της "Ροδίτικης Λαδόπιττας" και την προσοχή που πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία

Η Ροδίτικη Λαδόπιττα είναι ένα τοπικό προϊόν, μοναδικό στο είδος του από το 1979, ίσως και πανελλαδικά. Παρασκευάζεται από συγκεκριμένη μίξη Α' ποιότητας αλεύρων και συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής από το ειδικό μας μηχάνημα.

Διαβαστε περισσότερα
Η Εταιρεία

Συνταγές

Επικοινωνία

Ατσαλάκης Δημήτριος & Σια Ο.Ε.
Βιοτεχνία παραγωγής πίττας
Εμπορικό κέντρο”Κρανίδη” – Φαληράκι
Ταχ. Κωδ.: 85100, Ρόδος – Ελλάδα
Tηλ.: +30 22410 86106
         +30 22410 87111
Emailsales@roditikiladopitta.gr

    Συχνές Ερωτήσεις

    Ψάχνετε αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τη Ροδίτικη Λαδόπιττα στην περιοχή σας;

    Επικοινωνήστε με κάποιον από τους Αντιπροσώπους μας στην περιοχή/χώρα που σας εξυπηρετεί για να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης.

    Αν έχετε κατάστημα τροφίμων, Super Market, κρεοπωλείο ή επιχείρηση εστίασης, αναζητήστε τον πλησιέστερο Συνεργάτη/Αντιπρόσωπο της Ροδίτικης Λαδόπιττας σε Ελλάδα και Εξωτερικό από το Δίκτυο Αντιπροσώπων.
    Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!

    Το δίκτυο των Αντιπροσώπων μας διευρύνεται διαρκώς.

    Αν δραστηριοποιείστε στο Χονδρικό Εμπόριο ή Διανομή Τροφίμων και Προϊόντων Ζύμης, σε κάποια περιοχή της Ελλάδας ή του Εξωτερικού που δεν περιλαμβάνεται στο Δίκτυο Αντιπροσώπων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε την πιθανή συνεργασία μας.