Ένας από αυτούς είναι η «Ροδίτικη Λαδόπιττα» στην γλυκιά της μορφή. Ξεροψήσαμε την λαδόπιττα και την θρυμματίσαμε. Την ανακατέψαμε ελαφριά με κανέλα και ζάχαρη και τη βάλαμε σε ένα ποτήρι ώστε να αποτελέσει τη βάση για το γλυκό μας.
Ακριβώς από πάνω προσθέσαμε ανακατεμένη μία κουταλιά κρέμα ανθότυρου και μία κουταλιά "χτυπημένη κρέμα γάλακτος και το περιχύσαμε με σιρόπι μελιού.
Τόσο γρήγορα, μέσα σε 15 λεπτά απολαύστε το θρεπτικό και γευστικό Ροδίτικο Cheesecake!
Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας
Υλικά
Οδηγίες
Ένας από αυτούς είναι η «Ροδίτικη Λαδόπιττα» στην γλυκιά της μορφή. Ξεροψήσαμε την λαδόπιττα και την θρυμματίσαμε. Την ανακατέψαμε ελαφριά με κανέλα και ζάχαρη και τη βάλαμε σε ένα ποτήρι ώστε να αποτελέσει τη βάση για το γλυκό μας.
Ακριβώς από πάνω προσθέσαμε ανακατεμένη μία κουταλιά κρέμα ανθότυρου και μία κουταλιά "χτυπημένη κρέμα γάλακτος και το περιχύσαμε με σιρόπι μελιού.
Τόσο γρήγορα, μέσα σε 15 λεπτά απολαύστε το θρεπτικό και γευστικό Ροδίτικο Cheesecake!
Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας