Print Options:

Κανελόνια με κιμά σε Ροδίτικη Λαδόπιττα από καλαμποκάλευρο

Συνολικός χρόνος30 λεπτά

Άλλη μια συνταγή που θα σας κερδίσει με τη γεύση και την εύκολη εκτέλεση της, στην οποία η ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ από ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ παίρνει τη θέση των γνωστών μας κανελονιών.

Θα χρειαστούμε:
 4 ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΕΣ από ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ
 ½ kg ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
 4 κουταλιές σούπας ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟ
 2 μεγάλα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ χοντροκομμένα
 4 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ψιλοκομμένες
 Διάφορα ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ της επιλογής μας
 Λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και αλατοπίπερο
1

Εκτέλεση:

Σωτάρουμε τον κιμά στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον τοματοπολτό, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί.

Σε ένα τηγάνι μαρένουμε τα κρεμμύδια , ρίχνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, προσθέτουμε και τον ψημένο κιμά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά ώστε να έχουμε μια ενιαία γέμιση.

Στη συνέχεια γεμίζουμε τις ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΕΣ από ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ, τις τυλίγουμε σε ρολάκια και τις ζεσταίνουμε σε φούρνο για 10 λεπτά ή σε αντικολλητικό σκεύος.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!