Ροδίτικη Λαδόπιττα από καλαμποκάλευρο με ψαρονέφρι και χρωματιστές πιπεριές

Και σε ποιον δεν αρέσει το ψαρονέφρι! Πόσο μάλλον όταν σε αυτή την εκτέλεση συνδυάζεται με ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ από ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ.

Θα χρειαστούμε:

1

Εκτέλεση:

Μαρινάρουμε το Ψαρονέφρι με λίγη Σόγια Σος και 2 κ.σ. Μέλι.
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε τις χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες.
Ανακατεύουμε για δυο λεπτά και αποσύρουμε.
Ζεσταίνουμε τις Ροδίτικες Λαδόπιττες από Καλαμποκάλευρο και τις γεμίζουμε.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!