Print Options:

Ροδίτικη Λαδόπιττα με σπανάκι και φέτα

Συνολικός χρόνος20 λεπτά

Μια από τις πλέον παραδοσιακές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, αλλάζει τρόπο εκτέλεσης και παντρεύεται τέλεια με την εξίσου παραδοσιακή Ροδίτικη Λαδόπιττα. Έτσι γίνεται πιο εύκολη στην προετοιμασία, πιο γρήγορη και ακόμη πιο νόστιμη!!

Θα χρειαστούμε:
 10 Rhodian LadopittasΡοδίτικες Λαδόπιττες
 1 kg σπανάκι
 500 g Φέτα
 3 Φρέσκα Κρεμμύδια
 Άνιθο
 Αλάτι - Πιπέρι
1

Ζεματάμε ελαφρά το σπανάκι και το στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τον άνιθο και τα σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σπανάκι που στο μεταξύ έχει στραγγίσει και ανακατεύουμε ελαφρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τα υλικά μας να κρυώσουν. Στο τέλος προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη, λίγο αλάτι και πιπέρι. Γεμίζουμε μία μία τις Ροδίτικες Λαδόπιττες, τις τυλίγουμε σε ρολό και τις ζεσταίνουμε ελαφρά σε αντικολλητικό σκεύος.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!