Ροδίτικη Λαδόπιττα με χοιρινό και πράσο

Μια συνταγή που βασίζεται στο αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο των Ελλήνων, με μια έξυπνη παραλλαγή που θα σας κερδίσει αμέσως μόλις την δοκιμάσετε!

Θα χρειαστούμε:

1

Εκτέλεση:

Βράζουμε τη χοιρινή σπάλα μέχρι να ψηθεί. Καθαρίζουμε τα πράσα και τα ψιλοκόβουμε. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα πράσα και προσθέτουμε τη χοιρινή σπάλα αφού την κόψουμε σε πολλά μικρά κομμάτια.

Μόλις σοταριστούν τα υλικά μας τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Στο μεταξύ τρίβουμε την φέτα και την προσθέτουμε στο χοιρινό με τα πράσα, με λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι. Τοποθετούμε το μίγμα στις Ροδίτικες Λαδόπιττες και τις τυλίγουμε σε ρολό.

Τις βάζουμε όλες μαζί σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε στο grill στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!