Ροδίτικη Λαδόπιττα Ολικής άλεσης με λωρίδες κοτόπουλου φιλέτο σε πολύσπορο πανάρισμα

Mια υγιεινή και πλούσια σε πρωτεϊνες και φυτικές ίνες συνταγή, που θα σας εντυπωσιάσει με τη νοστιμιά και την ευκολία της.

Θα χρειαστούμε:
Υλικά για πανάρισμα:

1

Εκτέλεση:

ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΕ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ 15’ ΣΤΟΥΣ 180◦ C.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!