Print Options:

Ροδίτικη Λαδόπιττα Ολικής άλεσης με λωρίδες κοτόπουλου φιλέτο σε πολύσπορο πανάρισμα

Συνολικός χρόνος30 λεπτά

Mια υγιεινή και πλούσια σε πρωτεϊνες και φυτικές ίνες συνταγή, που θα σας εντυπωσιάσει με τη νοστιμιά και την ευκολία της.

Θα χρειαστούμε:
 8 ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
 4 TEMAXIA ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ
 ΦΥΛΛΑ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ, ΡΟΚΑ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
 DRESSING ΜΕ ΜΕΛΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
Υλικά για πανάρισμα:
 1 ΚΟΥΠΑ ΨΩΜΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
 1 ΚΟΥΠΑ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ
 1 ΚΟΥΠΑ CORN FLAKES ΤΡΙΜΜΕΝΟ
 2 Κουταλιές Σούπας ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ
 1 Κουταλιά Σούπας ΑΣΠΡΟ ΣΟΥΣΑΜΙ
 1 Κουταλιά Σούπας ΜΑΥΡΟ ΣΟΥΣΑΜΙ
 1 Κουταλιά Σούπας ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ
 ΛΙΓΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
1

Εκτέλεση:

ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΕ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ 15’ ΣΤΟΥΣ 180◦ C.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!