Η τραγανή Μηλόπιτα της Ροδίτικης Λαδόπιττας, ταιριάζει υπέροχα στις χειμερινές δημιουργίες σας...
Ο τρόπος παρασκευής της είναι εύκολος.
Θα χρειαστείτε ένα σκεύος ταρτιέρας, Ροδίτικες Λαδόπιττες , μήλα κόκκινα κ πράσινα (κατά επιλογή σας), λίγο βούτυρο, καστανή ζάχαρη, κανέλα και χυμό από μισό λεμόνι.
Καθαρίστε κ κόψτε σε κομμάτια τα μήλα, σοτάρετε τα (σε βαθύ σκεύος) στο βούτυρο να μαλακώσουν κ πασπαλίστε από πάνω την καστανή ζάχαρη, την κανέλα κ τον χυμό λεμονιού.
Χαμηλώστε τη φωτιά κ αφήστε το μείγμα να σιγοψήνεται.
Μαλακώστε τις πίττες της Ροδίτικης Λαδόπιττας για 2' στα μικροκύματα για να πάρουν ομοιόμορφο σχήμα στο σκεύος σας και στη συνέχεια τοποθετήστε τις μέσα στην ταρτιέρα σας.
Πολτοποιούμε το μείγμα με τα μήλα κ το στρώνουμε πάνω από τις πίττες μας που έχουμε φτιάξει ως βάση στο σκεύος μας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια για να γίνει πιο τραγανή η βάση μας, ρυθμίζουμε το φούρνο στη κάτω αντίσταση κ συνεχίζουμε το ψήσιμο γι άλλα 15' με 20'.
Καλή σας απόλαυση με τη Ροδίτικη Λαδόπιττα !!!
Υλικά
Οδηγίες
Η τραγανή Μηλόπιτα της Ροδίτικης Λαδόπιττας, ταιριάζει υπέροχα στις χειμερινές δημιουργίες σας...
Ο τρόπος παρασκευής της είναι εύκολος.
Θα χρειαστείτε ένα σκεύος ταρτιέρας, Ροδίτικες Λαδόπιττες , μήλα κόκκινα κ πράσινα (κατά επιλογή σας), λίγο βούτυρο, καστανή ζάχαρη, κανέλα και χυμό από μισό λεμόνι.
Καθαρίστε κ κόψτε σε κομμάτια τα μήλα, σοτάρετε τα (σε βαθύ σκεύος) στο βούτυρο να μαλακώσουν κ πασπαλίστε από πάνω την καστανή ζάχαρη, την κανέλα κ τον χυμό λεμονιού.
Χαμηλώστε τη φωτιά κ αφήστε το μείγμα να σιγοψήνεται.
Μαλακώστε τις πίττες της Ροδίτικης Λαδόπιττας για 2' στα μικροκύματα για να πάρουν ομοιόμορφο σχήμα στο σκεύος σας και στη συνέχεια τοποθετήστε τις μέσα στην ταρτιέρα σας.
Πολτοποιούμε το μείγμα με τα μήλα κ το στρώνουμε πάνω από τις πίττες μας που έχουμε φτιάξει ως βάση στο σκεύος μας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια για να γίνει πιο τραγανή η βάση μας, ρυθμίζουμε το φούρνο στη κάτω αντίσταση κ συνεχίζουμε το ψήσιμο γι άλλα 15' με 20'.
Καλή σας απόλαυση με τη Ροδίτικη Λαδόπιττα !!!