Μας τιμά με την παρουσία της στα περίπτερα μας σε κάθε έκθεση τροφίμων και γαστρονομίας, εδώ και χρόνια!

Μιλάει για τη Ροδίτικη Λαδόπιττα με ενθουσιασμό όπου κι αν βρεθεί! Έχει δημιουργήσει η ίδια και έχει απολαύσει δημιουργίες συναδέλφων της με Ροδίτικη Λαδόπιττα πάμπολλες φορές! Μετά από όλα αυτά έφτασε επιτέλους η στιγμή να μας επισκεφτεί και στο εργαστήριο μας! Η βραβευμένη chef, παθιασμένη μαγείρισσα , συγγραφέας και πάνω απ’ όλα φίλη, παρευρέθηκε στη βιοτεχνία παραγωγής της Ροδίτικης Λαδόπιττας, επιχειρώντας να μάθει όλα τα μυστικά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή!

Η Αργυρώ, είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά και να πάρει μέρος στη διαδικασία παραγωγής του κατεξοχήν παραδοσιακού προϊόντος του τόπου μας. Η ιεροτελεστία που ξεκινά από το πάντρεμα των αγνών πρώτων υλών, το ζύμωμα, το άνοιγμα στο χέρι, το ψήσιμο μέχρι και την συσκευασία, συνεπήρε την Αργυρώ, έχοντας συνάμα την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις άριστες συνθήκες παραγωγής και την υψηλή προσήλωση στις παραδοσιακές αξίες που πρεσβεύει η Ροδίτικη Λαδόπιττα.

Την ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την ευχάριστη αυτή έκπληξη και της υποσχόμαστε πολλά ακόμη γευστικά ανταμώματα στο μέλλον!

#argirobarbarigou #roditikiladopitta #aegeanislands #greekfood #aegeancuisine #rhodes #gastronomy

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη.