Οι σημαντικές διακρίσεις της οικογένειας  προϊόντων της «ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΣ» συνεχίζονται!

 

Με την απόκτηση των  πολύτιμων Πιστοποιητικών Αρίστης Ποιότητας – Χρυσών Βραβείων:

AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2023 – «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» και AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2024  – «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» του οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB.

Η βράβευση αυτή, σε συνέχεια την κατάκτησης των αντίστοιχων βραβείων για τα έτη 2021, 2022, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της διαρκούς αφοσίωσης  στις αυθεντικές παραδοσιακές αξίες της γαστρονομίας της Ρόδου και της προσήλωσης στα γευστικά ποιοτικά standards της χώρας μας!

Ο οργανισμός του Greek Taste Beyond Borders® GTBB πιστοποίησε-βράβευσε την εταιρία ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ, για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και την συμβολή της στην διατήρηση της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, της παράδοσης και των τοπικών παραδοσιακών γεύσεων.

Η διαδικασία πιστοποίησης-βράβευσης που εκδίδεται με αριθμό πρωτοκόλλου αρχειοθέτησης φακέλου του οργανισμού GTBB βασίστηκε στο GTBB prototype που ενσωματώνει σύγχρονη μέθοδο αξιολόγησης πολλών παραγόντων με την εποπτεία της ειδικής επιτροπής των taste experts του GTBB. Το σήμα του Authentic Taste of Greece Gold Award αποτελεί ένα ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας με χρήση σαν στάμπα πάνω στα Ελληνικά προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη τους στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς.

Δείτε την ετήσια καταχώρηση στο GTBB BUSINESS NETWORKING PLATFORM στην κατηγορία premium brands, εδώ:

https://shorturl.at/pwU18

Authentic Taste of Greece –  Βραβεία Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης®

Το σήμα ποιότητας – βραβείο για την αυθεντική ελληνική γεύση δημιουργήθηκε από τον παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB μετά από έρευνα, με σκοπό την άρτια  εικόνα προς τα έξω [θετική εξωστρέφεια προς την παγκόσμια αγορά] των ποιοτικών εκπροσώπων της ελληνικής γεύσης. Το πολύτιμο αυτό σήμα – βραβείο είναι έτοιμο να κοσμήσει τις συσκευασίες των προϊόντων, τις υπηρεσίες και όλα τα μέσα επικοινωνίας του κατόχου του, όπως ιστοσελίδες, prospectus , τους χώρους και ουσιαστικά να αποτελέσει ένα στρατηγικό certification award στην στήλη των επιτευγμάτων μιας επιχείρησης.

Σχεδιάστηκε για τους παραγωγούς της ελληνικής αγοράς, τους κατασκευαστές καταναλωτικών προϊόντων που χρησιμοποιούν ελληνικές πρώτες ύλες, για τα ξενοδοχεία που προσφέρουν ελληνικές γεύσεις και ασπάζονται την αξία της ελληνικής φιλοξενίας σαν ιδεολογία, τα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο που βασίζονται στην ελληνική κουζίνα & τις αυθεντικές γεύσεις του τόπου μας, για τα αρτοποιεία & ζαχαροπλαστεία, καθώς και για τα καταστήματα delicatessen σε κάθε χώρα του κόσμου.

Ο ρόλος του σήματος-βραβείου Authentic taste of Greece είναι δυναμικός και εύστοχος, με ξεκάθαρο επικοινωνιακό μήνυμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί το τέλειο branding για τους κατόχους του, παρουσιάζοντάς τους στην παγκόσμια αγορά σαν κορυφαίους στο είδος των υπηρεσιών τους, κάτι που στα μάτια και την ψυχολογία των καταναλωτών ανά τον κόσμο λειτουργεί έξυπνα και συμπληρώνει την συνολική αξία! Το Authentic taste of Greece είναι η χρυσή διαπίστευση της αξίας των εκπροσώπων της ελληνικής γεύσης και ο στρατηγικός σύμμαχος στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς ή στα taste locations σε κάθε μέρος του κόσμου.

*Το σήμα προστατεύεται από αντιγραφείς σύμφωνα με τους νόμους του παγκόσμιου εμπορίου – trademark.

Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019. Copyright 2019-2024 | Authentictasteofgreece.gr “ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ®”

Πηγή: https://www.greektastebeyondborders.com/authentic-taste-of-greece/

Αριθμός Πρωτοκόλλου Αδείας Χρήσης για την Δημήτριος Ατσαλάκης & Σία Ο.Ε. : N 00098/ 30-09-2021