Θα χρειαστούμε:
Υλικά για πανάρισμα:
 
Συνολικός χρόνος30 λεπτά
1

Εκτέλεση:

ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΕ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ 15’ ΣΤΟΥΣ 180◦ C.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Υλικά

Θα χρειαστούμε:
Υλικά για πανάρισμα:

Οδηγίες

1

Εκτέλεση:

ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΕ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ 15’ ΣΤΟΥΣ 180◦ C.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Notes

Ροδίτικη Λαδόπιττα Ολικής άλεσης με λωρίδες κοτόπουλου φιλέτο σε πολύσπορο πανάρισμα