Θα χρειαστούμε:
 
Συνολικός χρόνος30 λεπτά
1

Εκτέλεση:

Σωτάρουμε τον κιμά στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον τοματοπολτό, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί.

Σε ένα τηγάνι μαρένουμε τα κρεμμύδια , ρίχνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, προσθέτουμε και τον ψημένο κιμά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά ώστε να έχουμε μια ενιαία γέμιση.

Στη συνέχεια γεμίζουμε τις ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΕΣ από ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ, τις τυλίγουμε σε ρολάκια και τις ζεσταίνουμε σε φούρνο για 10 λεπτά ή σε αντικολλητικό σκεύος.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Υλικά

Θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

1

Εκτέλεση:

Σωτάρουμε τον κιμά στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον τοματοπολτό, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί.

Σε ένα τηγάνι μαρένουμε τα κρεμμύδια , ρίχνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, προσθέτουμε και τον ψημένο κιμά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά ώστε να έχουμε μια ενιαία γέμιση.

Στη συνέχεια γεμίζουμε τις ΡΟΔΙΤΙΚΕΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΕΣ από ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ, τις τυλίγουμε σε ρολάκια και τις ζεσταίνουμε σε φούρνο για 10 λεπτά ή σε αντικολλητικό σκεύος.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Κανελόνια με κιμά σε Ροδίτικη Λαδόπιττα από καλαμποκάλευρο