Η επιτυχημένη εκθεσιακή πορεία της ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΣ συνεχίστηκε με τη συμμετοχή της Ατσαλάκης Δημήτριος & Σία Ο.Ε. στη 2η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ foodEXPO Greece, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2015 στο METROPOLITAN EXPO.

 

Για άλλη μια φορά, χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευθούν τις υπέροχες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με βάση τη Ροδίτικη Λαδόπιττα. Παράλληλα ενημερώθηκαν για τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους επαγγελματίες της εστίασης αλλά και τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της, που την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

Η ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ συνεχίζει να διευρύνει συνεχώς τον κατάλογο με τα σημεία παρουσίας της πανελλαδικά, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες χιλιάδων φανατικών της γεύσης της. Η συμμετοχή σε εκθέσεις εθνικού και διεθνούς βεληνεκούς, ανοίγουν τον δρόμο για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της.

Η Ατσαλάκης Δημήτριος & Σία Ο.Ε. ευχαριστεί ιδιαίτερα την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, που φιλοξένησαν στον τομέα τους τα 2 περίπτερα της, καθώς και όλους όσους τα επισκέπτηκαν!