Για 2η συνεχόμενη φορά, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Ατσαλάκης Δημήτριος & Σία Ο.Ε. στη 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2016, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

 

Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες της έκθεσης, ιδιώτες και επαγγελματίες, έκαναν «γευστική επέλαση» στο περίπτερο της ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΣ δοκιμάζοντας υπέροχες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες!

Στο περίπτερο του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” γνωστοί και διακεκριμένοι Σεφ, αλλά και μαθητές διάσημων σχολών μαγειρικής, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χρησιμοποιώντας την καλύτερη βάση για τις δημιουργίες τους!

Το περίπτερο όπως κάθε φορά, τίμησαν με την παρουσία τους οι γνωστοί Σεφ Λευτέρης Λαζάρου και η πασίγνωστη αγαπημένη τροφοειδικός των Ελλήνων κ. Βέφα Αλεξιάδου καθώς και ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

 

Η εταιρεία Δημήτριος Ατσαλάκης & Σία Ο.Ε., ευχαριστεί για άλλη μια φορά την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για τη φιλοξενία καθώς και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και ειδικά τον Πρόεδρο της κ. Νίκο Χριστοφόρου, για την πολυεπίπεδη συνεργασία τα τελευταία χρόνια!

 

 Φωτορεπορτάζ από τη συμμετοχή της Αυθεντικής Ροδίτικης Λαδόπιττας