Η Εταιρεία μας “ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ” – ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., συμμετείχε στην 3η FOOD EXPO GREECE 2016, που έλαβε χώρα στις 19-21 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO.

Για μία ακόμη φορά η Αυθεντική Ροδίτικη Λαδόπιττα έδωσε δυναμικό παρόν με τα 2 περίπτερα της Ατσαλάκης Δημήτριος & Σία Ο.Ε. Η κοσμοσυρροή και οι ευχάριστες επισκέψεις ήταν τα βασικά γνωρίσματα της παρουσίας της, με πλήθος επαγγελματιών της εστίασης, επώνυμων σεφ, καλλιτεχνών αλλά και απλού κόσμου, να δοκιμάζουν και να ενημερώνονται για τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μας, που το κάνουν τόσο ξεχωριστό.

Στα «Μαγειρέματα»  της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις συνταγές του τόπου μας. Ταυτόχρονα έγιναν και  παρουσιάσεις των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας από τον κ. Παπασταματίου ενώ ο  κ. Δημήτρης Ατσαλάκης παρουσίασε την Αυθεντική Ροδίτικη Λαδόπιττα μπροστά σε ένα ξεχωριστό κοινό!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσων & Κυκλάδων, για την συνεργασία και την σοβαρή προσπάθεια ανάδειξης των παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας.

 

 Φωτορεπορτάζ από τη συμμετοχή της Αυθεντικής Ροδίτικης Λαδόπιττας